Kalaan Lohjanjärvelle

Kalaisa Lohjanjärvi on eteläisen Suomen suurin järvi. Järvellä riittää syvyyttä ja vaihtelevia luonnon muokkaamia olosuhteita moneen. Järven ottikalaksi on vuosikymmenten mittaan kehittynyt kuha, tuo jalo kala. Kalastuksen kohteena voivat vaihtoehtoisesti olla myös ahven ja hauki.

Kalastusoppaan varmalla otteella luodataan kunakin vuodenaikana parhaat ottipaikat ja kalalajit. Kalastukseen varataan reilut neljä tuntia aikaa. Mahdollinen saalis käsitellään ja siitä valmistetaan herkullinen lounas keittiömestarin taidoilla. Päivällinen koostuu Lohjanjärven kalasta sesongin mukaisesti, höysteenä metsäiset villit raaka-aineet.

Kalaan Lohjanjärvelle! -paketti alkaa Karjalohjan Päiväkummun laiturilta, ja asiakkaille tilataan noutotaksi illalliskohteeseen illan päätteeksi.

Pakettiin kuuluu opastettu kalastusretki täydellisine tarpeineen, ja tuoreeseen järvikalaan perustuva runsas kolmen ruokalajin päivällinen.

Kalastusretkellä et tarvitse omia kalastusvälineitä, vaan paketti sisältää tarvittavat kalastusvälineet, kalastusluvat ja pelastusliivit. Henkilökohtaisina varusteina osallistujille suositellaan tuulen- ja sateenpitävää vaatetusta. Tarvittaessa myös kalastuspuvut toimitetaan järjestäjän toimesta.

Hinta per venekunta alkaen 1300 euroa. Pakettihinta määräytyy tapauskohtaisesti, asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Kalastusretkiä järjestetään ympärivuotisesti, kunkin vuodenajan omat erityispiirteet huomioon ottaen.

Katso kalastusretken ohjelma >>